http://static.amy4u.com/uploads/2015/12/406538-960x600_c.jpg

Cadoul potrivit de Craciun


Cadoul potrivit pentru Craciun trebuie ales cu mare atentie pentru cei dragi. Avem o gama larga din care putem alege cadoul pentru eveniment , parfumuri , haine , produse decorative de make-up dar si cosmetice bio. Pentru mame , de obicei mergem in directia parfum , doar ca ar trebui sa ne indreptam atentia si pentru o crema care o ajuta , atat in sezonul rece cat si in combaterea ridurilor . Sezonul rece ne afecteaza tenul tuturor , cu atat mai mult persoanelor care au ten mai sensibil unde mai avem si cuperoza, laptisorul de matca pur este un produs exceptional pentru un astfel de ten. crema-hidratanta
Atunci cand alegem o crema , ne gandim in primul rand la varsta personei care foloseste , tipul de ten ( sensibil , uscat , mixt…etc) si nu in ultimul rand calitatea acesteia. Foarte importanta caliatea dar si ingredientii activi din acestea. Avem nevoie neaparat de cele mai bune cosmetice bio. Pentru fiecare tip de ten , pentru fiecare necesitate se aplica un anume ingredient activ.  Optez clar pentru cosmetice bio , cu ingredient activi in cantitati potrivite varstei si tipului de ten. Putem merge atat pe game romanesti care nu sunt sub nici o forma mai slabe calitativ dar totodata putem alege si o crema scumpa.

Ingredientii activi sunt foarte importanti in produsele cosmetice, atat in creme de fata cat si in lotiuni tonice, lapte demachiant sau lapte de corp. Puteti gasi mai multe informatii in articolul ‘’Ingredientii activi din perodusele cosmetice’’.  In functie de varsta , tipul de ten si sensibilitatea acestuia optam pentrum ingredientul activ corect.
Mierea in combinatie cu laptisorul de matca pur pentru ten si cu salcamul fac minuni pentru tenurile uscate si mixte. Laptisorul de matca pur favorizeaza regenerarea celulara, acesta se gaseste atat in amestec cu alti ingredient activi cat si in stare pura , putand fi folosit in mai multe moduri. Poate fi folosit atat in masti de fata pentru ten cat si consumat pentru imunitatea , fiind foarte bun in sezonul rece.

laptisor-matca-pur

Laptisorul de matca pur este intrebuintat cu success atat pentru ten cat si pentru par , acesta gasindu-se atat in produse cosmetice cat si in stare pura . In stare pura acesta se foloseste pentru imunitatea scazuta , problem de memorie, insomnia , tulburari de menstruatie sau menopauza , colesterol marit …etc.

 

 

laptisor de matca

 

Pentru ingrijirea tenului cu laptisor de matca pur exista cateva masti de fat ape care le puteti facae acasa.

Cateva exemple:

Masca 1
-1 gram laptisor de matca
-1 lingurita de ul;ei de masline
-3 un galbenus de ou
Se amesteca produsele intr-un bol, se aplica pe fata si se lasa sa actioneze 15 -20 de minute

Masca 2
-1 gram laptisor de matca pur
-1 lingurita argila
-2 lingurite zeama de castraveti
Se amesteca produsele intr-un bol , se aplica pe fata si se lasa sa actioneze 20 -30 de minute

Amy

Other posts by

Lasă un răspuns

Menu