Sort by:
View:
  • Home
  • Archive by Category "Cosmetica"

Category: Cosmetica

http://static.amy4u.com/uploads/2015/12/406538-960x600_c.jpg

Cadoul potrivit de Craciun


Cadoul potrivit pentru Craciun trebuie ales cu mare atentie pentru cei dragi. Avem o gama larga din care putem alege cadoul pentru eveniment , parfumuri , haine , produse decorative de make-up dar si cosmetice bio. Pentru mame , de obicei mergem in directia parfum , doar ca ar trebui sa ne indreptam atentia si pentru o crema care o ajuta , atat in sezonul rece cat si in combaterea ridurilor . Sezonul rece ne afecteaza tenul tuturor , cu atat mai mult persoanelor care au ten mai sensibil unde mai avem si cuperoza, laptisorul de matca pur este un produs exceptional pentru un astfel de ten. 

http://static.amy4u.com/uploads/2015/12/3921-128472-miere_acf3e80c16-960x614_c.jpg

Ingrijirea tenului in sezonul rece


In sezonul rece foarte multe persoane se plang de un ten mult mai sensibil. Iarna vine la pachet cu ger , vant puternic, temperature scazute. Toate aceste fenomene ale anaturii ne afecteaza pielea. Fiind cea mai expusa zona fetei , evident are cel mai mult de suferit.Aceasta se deshidrateaza , pielea incepe sa aiba senzatia de uscat si se poate descuama.

http://static.amy4u.com/uploads/2015/11/trei-produse-ideale-pentru-demachiere-400-960x640_c.jpg

Intretinerea tenului prin demachiere


Tenul are nevoie de o curatare zilnica pentru a elimina excesul de sebum sau impuritatile din timpul zile.Porii trebuiesc deschisi si pielea trebuie lasata sa respire.Foarte indicat o data la saptamana sa-i facem un peeling , in functie de tipul de ten se alege peelingul.Pentru o mai buna absorbtie a produselor cosmetice, cremelor nutritive sau vitaminele, serurile , trebuie sa facem o curatare buna a fetei.

Menu