http://static.amy4u.com/uploads/2015/12/green-eye1-960x600_c.jpg

Machiaj de Craciun ochi verzi


Personal sunt fascinata de culorile deschise la ochi. Imi place atat sa le adaug culori potrivite prin machiaj cat si sa-i evidentiez. Aici imi place sa folosc culori tari sa-i pun in evidenta.  De la negru puternic pana la mov inchis chiar cu putin sclipici.  Bine sunt atat de inebunita si pentru ca eu nu am norocul sa port o pereche albastra sau verde, asta e  🙂 .  In fine , nu este vorba despre asta in articol. Vreau sa evidentiem calitatile pe care ni le ofera mama natura.  Asadar daca aveti ochi verzi , ei bine ar trebui sa stiti cum sa-i machiati astfel incat sa arati formidabil de Craciun sau asa in general.

ochi verzi2

machiaj mov

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru un machiaj de seara se folosesc maroul si movul, in functie de intensitatea culorii ochiului. Daca in schimb ne dorim un machiaj mai natural optam pentru auriu , bronz cald, aramiu. In cazul medelului meu nu am putut obtine poza perfecta , ochii isi modifica culoarea si se nuanteaza spre albastru in functie de lumina , asadar am zis in general culorile potrivite pentru ochii verzi.

Am ales doua modele de make-up , atat unul cu auriu pentru zi cat si unul cu mov pentru seara ( potrivit pentru revelion).  Evident incepem cu pregatirea fetei , nu uitam sa protejam tenul in sezonul rece si nu uitam de protective pentru ten .

Pasii pentru machiajul ochilor verziauriu

1  Pregatirea fetei – demachere cu lapte demacheant si lotiune tonica fara alcool, nu folosim lotiune tonica cu alcool pentru ca suntem in sezonul rece si acesta r usca si mai mult pielea. Tot la demachere nu este indicat sa folosim nici gel de curatare dimineta sau inaintea machiajuli ,acesta usuca si el la randul lui.
2  Conturam sprancenele- eu conturez intai sprancenele pentru ca imi place sa folosesc far de pleoape pentru o mai mare intensitate. Folosind fard , pulberea acestuia ar cadea pe pleapa si ar trebui sa curat excesul de pe fata.
3 Baza pentru pleape – alegem aici n functie de produl care ne place noua mai mult
4. Alegem un maro cald pentru un machiaj de zi sau un mov pentru seara si dina partea din exterior a ochiului aplicam nuanta cea mai inchisa iar spre interiorul ochiului cat mai deschisa. Putem aplica sclipi in interiorul ochiului pentru un effect mai spectaculos
5. Aplicam tusul si rimelul potrivit
6. Aplicam gene daca este cazul
7. Aplicam fondul de ten in functie de nuanta dorita, pudra si nu in ultimul rand blushul
8.  Nu uitam de buze , in functie de nuanta machiajului ne putem juca cu nuantele , eu am ales nude pentru zi si un mov ombre pentru seara (chiar daca am mov si pe pleopa acela nu este strident)

Amy

Other posts by

Menu