http://static.amy4u.com/uploads/2015/11/CYMERA_20140930_135923-e1450175557762-960x600_c.jpg

Machiajul Banana deschisa


Machiajul banana deschisa sau ‘’Cut crease”, cum mai este intalnit, este unul dintre cele mai spectaculoase.Atat el cat si fratele lui banana inchisa se intalnesc sub denumirea ‘Cut crease’ , diferenta facand-o exact numele unul este cu coltul extern inchis iar celalalt cu el deschis. Daca ne jucam cu nuantele putem avea rezultate care vor atrage privirile.
Este un stil de machiaj care necesita multa atentie si rabdare. Acesta pune in valoare osatura , curbura arcadei , corectand astfel linia arcadei.
In primul rand trebuie sa avem grija de fata, trebuie sa fie curatate adecvat cu lapte demacheant si lotiune tonica in functie de tipul de ten.
Pasii pentru realizarea machiajului Banana deschisa sau Cut crease:Banana deschisa 5

 1. • Curatarea tenului in intregime folosind un lapte demacheant cu miscari circulare dar usoare. La ochi se folosesc dischete demacheante cu putin produs si tinand ochiul inchis pornim din cel mai apropiat punc de spranceana si coboram la gene. Un mic truc , daca avem genele incarcate de rimel , putem taia o discheta in doua si o putem pune fix sub ochi , in felul asta cand demachiem surplusul ajunge pe discheta si nu pe fata . Dupa laptele demachiant venim cu o lotiune tonica.
 2. • Folosim un primer , o baza de machiaj ;
 3. • Pentru a lucra cat mai curat si mai usor cel mai indicat este sa lucram intai ochii si ulterior restul fetei . Se incepe cu sprancele .Acestea trebuiesc foarte bine conturate , fard de ochi sau creion in nuanta dorita sau potrivita.Aici nunata se alege in functie de culoarea naturala a sprancenei dar si de culoarea parului. Dupa ce am pus fardul sau creoinul se vine cu o pensula asemanatoarea celei de rimel si se elimina excesul.In felul acesta avem sprancene aranjate dar fara surplus de produs sau intensitate prea mare de culoare. Pentru definitivarea mai buna a sprancelor se vine cu un corrector.Aici se urmareste forma sprancenei dar se incepe din cel mai inalt colt al acesteaia.
 4. • Dupa realizarea sprancenelor se uniformizeaza corectorul cu baza de pleoape. Putem folosi degetul pentru aceasta operatie sau putem cu un buretel pentru fond de ten .
 5. • Pentru fixarea mai buna a primerului se poate folosi , pe o pensula mica, putina pudra translucida.Aceasta ne poate ajuta la urmatorul pas
 6. • Dupa fixarea primerului , alegem un creion.Putem sa ne jucam si sa alegem o culoare mai speciala.Un mov , verde sau albastru .Nu va speriati de intensitatea culorii , nu va ramane asa.
 7. • Tinem privirea innainte si din punctul de unde incepe irisul ochiului putem incepe trasarea unei linii spre exterior.Trebuie sa avem grija sa iesim din zona ochiului spre exterior.
 8. • Linia ulterior trasata trebuie continuata spre iesire cu ajutorul unei pensule , o pensula in unghi ne poate ajuta sa intindem practic creionul spre exterior.In felul asta avem o linie usor difuza spre exterior. Venim la linia facuta si incercam sa estompam culoarea creionul si a liniei cat mai mult , putem veni si cu fardul dorit dar acesta trebuie pus cu multa grija si inceput din cel mai apropiat punct cu ochiul.Cat mai aproape de ochi trebuie sa fie cea mai intensa culoare.
 9. • Patreu trasarea liniei exterioare se vine cu o pensula.Aceasta ne ajuta in ghidarea exacta a liniei.Trebuie sa fie o linie cat mai dreapta spre exterior, cat mai paralela cu cea dejaformata. Din coltul exterior al liniei se pleaca cu un semicerc, din aproape in aproape cu un creion.Chiar daca nu va iese din prima nu este o mare tragedie , se corecteaza. Oricum pentru un mai mare ajutor in realizarea liniei se vine ca si in partea de jos cu pensula, pentru continuitatea liniei dar si finetea acesteai
 10. • Dupa ce am trasat liniile acum trebuie sa tinem cont de culori .Alegem nuanta dorita , si avem grija , cu o pensula mica sa o punem exact in punctul ascutit sau cel mai inalt al liniei formate. De aici se pleaca spre exterior, spre spranceana.Bineinteles ca nu lasam doar o culoare.Folosim culoarea de tranzitie care ne ajuta la estomparea celei initiale dar si la o trecere mai fina a culorilor.Plecam acum din cel mai inalt punct al sprancenei si venim cu o nunata deschisa .Punem la spranceana luminozitate si coboram usor cu ea cat mai aproape de culoarea liniei trasate anterior
 11. • Dupa finisare partii de sus a machiajului , curatam foarte bine partea cu pliul ochiului , putem folosi corector sa ne ajutam sa folosim o linie cat mai perfecta la machiajul de sus
 12. • Se vine cu nuanta dorita , de preferat una deschisa daca am pus ceva inchisa in partea de sus
 13. • Se vine cu linia de tus , care trebuie sa urmareasca partea de jos a machiajului
 14. • Se pun gene false
 15. • Se aplica fondul de ten si corectorul
 16. • Se fixeaza fndul de ten cu o pudra minerala
 17. • Se adauga blush
 18. • Se aplica creion de buze pentru un contur mai bine definit al acestora
 19. • Se aplica rujul in nunata asemanatoare creionul de buze si sunteti gata

Aveti un machiaj care se foloseste cu success de catre o mireasa, nasa sau carese poate folosi la diferite evenimente de seara.Avand in vedere complexitarea lui nu este unul potrivit pentru zi.Machiaj Tehnica Creionului
Banana deschisa3Banana deschisa2Banana deschisa

Amy

Other posts by

Lasă un răspuns

Menu