http://static.amy4u.com/uploads/2015/06/logo23-Copy-e1450178986401-960x600_c.jpg

Machiajul de mireasa


Machiajul de mireasa trebuie sa reprezinte cat mai bine personalitatea miresei. Acesta trebuie sa aiba culori cat mai placute – practic totul trebuie sa semnifice puritate si frumusete. Este unul dintre cele mai importante momente pentru o femeie, este ziua in care are nevoie sa fie in centrul atentiei fara a exagera. O nunta pentru o femeie simbolizeaza o trecere in viata la pasul urmator. Asadar machiajul trebuie sa reprezinte mireasa foarte mult. Nu inseamna ca nu avem voie sa folosim culori puternice sau ca nu trebuie sa punem o dunga de tus mai accentuata, trebuie doar sa stim ce vrea mireasa. Sunt foarte multe modele atat pe internet cat si in cataloagele make-up artistilor, o decizie destul de grea, dar tocmai din aceasta cauza se pot face teste. Pentru un astfel de moment avem nevoie de un test inaine. Fie ca optam pentru un machiaj de jumatate de fata sau doar un ochi, acesta trebuie sa fie realizat ca in ziua nuntii. NU trebuie sa se faca rabat de la nici un detaliu. Stiu ca in majoritatea cazurilor, make-up artistii nu doresc test, deoarece consuma din produse si poate ca mireasa nu doreste finalizarea colaborarii, asadar este un risc pe care acestia si-l asuma.

machiaj de mireasa

Machiajul de mireasa trebuie sa fie unul atent efectuat, neaparat rezistent dar si suficient de elaborat incat sa iasa in evidenta. In primul rand, pentru un astfel de machiaj trebuie sa avem o trusa profesionala din care sa nu lipsesca corector , pensule de calitate si farduri profesionale, si mai ales un fond de ten rezistent. Dupa ce am stabilit tipul de machiaj putem trece la curatarea tenului, chiar daca este demacheata miresa trebuie sa facem acest pas. De preferat este inainte de a imbraca rochia de mireasa ar trebui machiata , iar in cazul in care nu se poate, se foloseste o manta pentru a proteja rochita. Revenind la curatarea tenului: trebuie sa folosim un lapte demachiant si sa facem cateva treceri cu dischetele speciale, dupa laptele demachiant trebuie sa eliminam excesul de ulei mineral pe care il contine acesta cu o lotiune tonica. In functie de tipul de ten putem opta pentru o lotiune tonica cu sau fara alcool. Dupa demachiere aplicam o baza, o protectie a tenului. Tot o baza de machiaj vom folosi si pentru pleoape. Dupa ce definim machiajul ochilor (si este foarte important sa facem asta intai), intotdeauna se face machiajul ochilor, surplusul poate fi sters mult mai usor la sfarsit. Se aplica fondul de ten, dupa ce am curatat zona si am aplicat baza de machiaj. Nu trebuie sa uitam de sprancene: chiar daca este o zi si nu o seara, mireasa trebuie sa ramana machiata si pentru petrecere, asadar acestea trebuie foarte bine conturate.

Machiajul ochilor se realizeara in functie de preferinta, putem avea un machiaj sofisticat sau, de ce nu, culori proeminente – tine de make-up artist sa combine foarte bine nunatele si sa scoata in evidenta calitatile. Putem aplica si gene false pentru o mai mare evidentiere a machiajului, dar acestea trebuie sa fie cat mai naturale. Vom folosi si un corector, dar nu intr-o cantitate foarte mare sau nu vizibil. Nu inseamna ca acolo unde avem imperfectiuni sau cearcane putem pune un strat gros de corector pentru a le ascunde, rezultatul va fi exact opusul – acesta se va strange devenind foarte inestetic.

Dupa aplicarea fondului de ten trebuie sa folosim o pudra minereala pentru fixarea machiajului. Vom opta ulterior pentru un blush in functie de cat de simplu sau complex este machiajul. Aici trebuie tinut cont ca acesta se va lua destul de usor, avand in vedere cate pupaturi vor avea loc pe durata evenimentului – trebuie putin mai evidentiat. Nu in ultimul rand vom avea grija de buze. Acestea trebuie frumos conturate, creionul trebuie dat pe forma buzelor, intr-o nuanta asemanatoare rujului. NU trebuie uitat de nuanta atunci cand vine vorba de un machiaj al ochilor mai evidentiat nu folosim nuante stridente in ambele cazuri.

Machiajul de mireasa trebuie sa existe dar totodata trebuie sa fie delicat ca o mireasa.

Amy

Other posts by

Menu