http://static.amy4u.com/uploads/2015/05/B-mov-960x600_c.png

Machiajul de seara


Machiajul de seara este o versiune intensificata a machiajului de zi. Machiajul de seara nu trebuie sa determine o schimbare redicala a fetei, trebuie sa evidentieze calitatile si sa estompeze imperfectiunile. Pentru realizarea acestui machiaj trebuie aplicat, ca si in cazul machiajului de zi, o baza de machiaj pe pleoapa mobila (dupa ce tenul a fost curatat) iar in coltul intern putem folosi culori deschise precum roz, bej, vanilie, lila, crem, exact ca in cazul machiajului de zi. Doar ca aici putem aplica si culori mult mai inters pigmentate. Putem sa ne jucam si putem combina culorile in functie de culoarea ochilor si de dorinte. Putem merge cu linia de tus mai accentuat, conturand ochiul mai gros pe partea exterioara a ochiului.
Machiaj de seara mov
Machiaj de seara albastru 2
Machiaj de seara verde galben albastru
Machiaj de seara verde
Dupa aplicarea bazei de machiaj pe fata sau doar pe pleoapa mobila, trebuie sa alegem tehnica prin care dorim sa efectuam machiajul. Aici ma refer la tehnica creionului care ne poate ajuta sa realizam mai multe tipuri de machiaj dar care rezista mult mai mult pe ochi. Totodata putem alege in functie si de forma ochiului machiajul specific, potrivit evenimentului dar si fetei noastre. Machiajul trebuie sa urmareasca forma ochilor nostri.Daca am terminat cu folosirea bazei de machiaj putem trece la urmatorul pas. Putem aplica creionul, conturand coltul extern al ochiului sau putem aplica fard in functie de preferinta. Dupa ce aplicam fardul dorit si il estompam sau il combinam cu alte nuante putem trece la partea de jos a ochiului unde il putem contura cu creion, il estompam foarte bine, aplicam fardul dorit peste si am cam terminat cu fardul. Nu este totusi o tehnica care dureaza chiar 10 secunde dar… Nu trebuie sa uitam sa ne conturam foate bine sprancenele , acestea trebuie sa fie mult mai definite pentru un machiaj perfect de seara. Dupa ce aplicam fard pe sprancene sau pur si simplu creionam forma, nu trebuie sa uitam de corector. Acesta ne ajuta sa definim perfect coltul intern si extern al sprancenei. Intotdeauna, la un machiaj de se seara, se va lumina cel mai inalt colt al sprancenei. NU trebuie sa fie neaparat albul sidefat clasic, putem opta pentru ce dorim, chiar si culori mate. Ideea este sa facem o trecere fina intre acesta si fardul initial de pe pleoapa mobila.

Daca am terminat si cu fardul de ochi si sprancenele, putem sa aplicam gene false; bineinteles ca nu este obligatoriu, dar acestea pot evidentia foarte mult un machiaj. Acum revenim la ten, acesta trebuie foarte bine ajutat de corector, sa aplicam unde avem nevoie. Dupa aplicarea corectorului se revine cu un fond de ten potrivit. Nu faceti greseala si nu cumparati fond de ten cu 5 nuante mai inchis decat tenul vostru. Luati un fond de ten apropiat de nuanta naturala, pe care il puteti contura foarte frumos cu mai mult corector si blush de aceasta data. Fata de machiajul de zi aici ne putem juca putin mai mult cu nuantele, putem opta pentru un blush mai intens, in functie de culoarea folosita la ochi. Tot in functie de machiajul ochilor alegem si rujul. Conturam foarte bine buzele cu un creion aproape de nuanta rujului pe care dorim sa-l utilizam. Cel mai indicat este sa nu folosim o culoare intensa daca avem deja un machiaj elaborat la ochi.

Amy

Other posts by

Lasă un răspuns

Menu