http://static.amy4u.com/uploads/2015/06/20150528_131843-e1450178842329-960x600_c.jpg

Machiajul Neutrals & Green


Urmarind titlul vorbim de culorile neutre, cele pamantii, dar si de o combinatie de verde. Pasii sunt destul de simplu de urmat iar rezultatul este de efect. Acest gen de machiaj poate fi folosit cu succes si ziua. Trebuie doar sa mai estompam putin intensitatea culorilor si putem renunta chiar la gene false. Bine in cele mai multe cazuri nu prea ne este usor sa renuntam la gene false. DE cele mai multe ori nu avem plantatia necesara sa folosim doar un rimel si gata, utilizam pentru un efect mai puternic si genele false.

Machiajul Neutrals & Green

Pasii pentru realizarea machiajului Neutrals & Green

 • O regula de baza este demachierea inaintea oricarui machiaj.
 • Folosirea unei baze, primer sau protectie inainte de folosirea oricarui alt produs.
 • Trebuie sa reducem din cantitatile folosite daca este un machiaj de zi. Acestea pot fi in schimb accentuate cu succes pentru seara.
 • Se foloseste o protectie pe fata dar si un primer pentru ochi. Pentru mine este mult mai simplu sa incep cu machiajul ochilor si cel al sprancenelor. Conturez foarte bine sprencele cu o pensula ascutita doar intr-un punct, mergand in lungimea firelor de par. Se urmareste forma ideala si se poate folosi un contur cu luminozitatea sub cel mai inalt colt din interiorul sprancenei.
 • Dupa ce am terminat cu sprancenele, putem reveni la pleoapa. Adaugam un primer care ne ajuta la intensitatea culorii, putem alege o culoare de maro roscat deschis. Blenduim foarte bine nuanta deasupra pleoapei pentru a oferi o profunzime a ochiului. In tot acest timp in mijlocul pleoapei avem grija sa lasam cat mai curat. Acolo o sa folosim cea mai deschisa nuanta si trebuie sa se vada bine. Venim peste nunata de maro roscat cu un alt maro, de aceasta data mai inchis, si avem grija ca trecerea spre spranceana sa fie cat mai lina. Trebuie sa punem o culoare de tranzitie si intre spanceana si fardul maro adaugat, o nuanta de bej ar fi potrivita. Poate fi si cu sclipici sau sidefata, depinde pentru ce perioada a zilei vrem sa purtam machiajul. In cel mai inalt colt venim cu cel mai deschis bej pe care il avem si il combinam usor cu maroul pus initial.
 • Dupa ce am terminat cu partea exterioara a pleoapei revenim la cea interioara. Aici, in coltul extern al ochiului, putem folosi ori un maro inchis, daca vorbim de zi, ori un negru intens pentru seara. Trasarea liniei de tus merge mai mult pentru seara, depinzand si de cat de dramatica este. Daca avem o linie de tus fina, nu avem probleme nici ziua. Intre culoarea inchisa si cea deschisa de pe pleoapa trebuie sa avem o trecere destul de fina.
 • Culoarea cea mai deschisa pe care am adaugat-o pe locul pastrat curat pe pleoapa poate fi un bej sau roz foarte pal. Acum am ajuns la partea de jos a ochiului, unde trebuie sa ne ghidam dupa forma ochiului si in coltul interior trebuie sa avem cel mai inchis verde in cazul meu. Spre exterior trebuie venit prin blending cu o nunata cat mai deschisa de verde, aici poate fi combinat chiar si cu galben, in cazul meu a mers foarte bine in coltul intern al ochiului.
 • Am folosit un dermatograf negru in zona umeda a ochiului si am pus gene false.
 • Conturul fetei evident ca trebuie sa vina dupa un primer, dupa un corector in zona ochilor si dupa ce folosim tipul de ten preferat. Trebuie sa mentionez ca este foarte util un buretel umed pentru a acoperi toate imperfectiunile.
 • Pentru finisarea si lunga durata a fondului de ten se vine cu o pudra, pentru a nu incarca fata, aceasta trebuie sa fie o pudra minerala.
 • Dupa ce am pus si pudra , putem folosi blushul preferat.
 • Pentru seara, pe langa blush putem opta pentru o luminozitate mai mare in partea de sus a pometilor, dar si pentru o culoare mai intensa pentru definirea pometilor.
 • Nu trebuie sa uitam nici de buze. Pentru inceput acestea trebuie conturate cu o nuanta apropiata rujului. Avand in vedere ca avem un machiaj neutru, putem folosi culori nude, dar si culori mai proeminente: un maro intens sau culoarea visinei putrede.

Amy

Other posts by

Lasă un răspuns

Menu