http://static.amy4u.com/uploads/2015/03/9101f69446341c1bccc880d3b57c3b6b-e1450181359428-960x600_c.jpg

Machiajul Profesional


Realizarea unui machiaj profesional tine de fiecare artist in parte, dar sunt cateva reguli de urmat de catre fiecare. Trebuie sa se tina cont atat de tipul de ten cat si de structura si forma fetei , culoarea tenului, culoarea ochilor, dar si forma acestora. Trebuie stapanite foarte bine atat teoria culorilor cat si aplicarea acesteia.

Machiajul professional se poate crea doar cu ajutorul unei truse profesionale. Conteaza foarte mult ce pensule se folosesc atat la liniile subtiri cat si la intinderea fardului pe pleoapa. Fardurile si produsele decorative trebuie sa fie de cea mai buna calitate atat pentru definirea machiajului cat si pentru mentinerea acestuia un timp indelungat pe fata.

Machiajul trebuie sa puna in evidenta calitatile fetei si sa ascunda defectele, chiar daca vorbim de un machiaj simplu de zi sau de unul mai dramatic, pentru sedinte foto. Prin realizarea lui trebuie sa punem in evidenta atat personalitatea persoanei cat si dorintele ei.

Un make-up artist trebuie sa aiba in portofoliul lui cunostinte de analiza trasaturilor faciale, machiaj corector si cunoasterea teoriei culorii. Aplicarea acestor reguli este esentiala.

Amy

Other posts by

One Respond

  • chestionare auto on iunie 6, 2015, 15:06:50

    E cel mai bun paragraf despre Machiajul profesional .
    Tineti-o tot asa!

    Reply to chestionare

Menu