http://static.amy4u.com/uploads/2015/12/14-Christmas-Nail-Art-960x600_c.png

Manichiura profesionala de Craciun


In perioada sarbatorilor de iarna , ne dorim sa aratam cat mai bine. Cautand produse de calitate si la pret rezonabil, pentru noi domnisoarele sau doamnele m-am oprit la www.Amalia.ro, aici am gasit o gama larga de produse care m-au ajutat atat in cumpararea unui cadou cat si rezolvarea cerintelor personale. Am cautat de la oja semipermanenta, produse de epilat, geluri uv pana la produsele mult cautate de mine cele destinale machiajului.

Christmas-Nail-Art
Inaintea Craciunului de multe ori tinem diete pe ultima suta de metri , incercam sa obtinem rezultate exagerat de mari dintr-o saptamana de sport doar pentru rochia potrivita sau pentru ca intalnim cu stiu eu ce ruda pe care oricum nu am mai vazut-o de la Craciunul trecut. Ei bine nu prea cred in diete , pentru mine o dieta inseamna pana la urma un mod de viata. Tot timpul trebuie sa ai grija ce mananci . In functie de alimentatie , observam atat calitati imbunatatile la ten cat si la unghii sau par. Chiar daca facem curatenia de iarna tot trebuie sa ne protejam mainile si unghiile cu ajutorul manusilor. Chiar daca avem unghii cu oja semipermanenta sau daca avem tipsuri facute cu geluri uv , tot trebuie sa protejam manichiura.
Manichiura noastra reprezinta cartea de vizita , trebuie sa o mentinem perfecta si foarte bine intretinuta. Daca nu aveti unghii suficient de mari sau rezistente puteti apela la manichiurista. In zilele noastre s-au inventat tipsurile , care practic imbraca unghia naturala si servesc drept scut. Acestea se aplica cu un adeziv special si ulterior se adauga gelul uv, acestea uscandu-se cu ajutorul lampii uv. La final avem niste unghii tari , rezistente si nu in ultimul rand foarte aspectuase. Putem alege modelul dorit in functie de anotimp sau eveniment. Potrivit pentru Craciun as vedea un model elegant de rosu cu putin auriu, asemanator unui glob.Sau albastru cu un desen care sa reprezinte un fulg de nea desenat cu alb… in fine sunt foarte multe idei si modele .
Oja semipermanenta se foloseste atat pe unghia naturala , sanatoasa dar si suficient de lunga dar si pe tipsuri.Aceasta oja ramane un timp mai indelungat la locul ei fara sa sara de pe unghie . Daca vreti si mai multe detalii despre oja semipermanenta am gasit aici ceva care v-ar putea ajuta, aveti si oferta.oja semipermanenta

Amy

Other posts by

Lasă un răspuns

Menu