http://static.amy4u.com/uploads/2015/11/sprancene_corect_realizate_descoperale_secretul_115_poza_2-960x600_c.jpg

Pensatul si forma sprancenelor


Pensatul cat si  forma sprancenelor sunt foarte importante innainte de orice machiaj. Forma fetei trebuie sa fie frumos incadrata de catre acestea.

Fiecare spanceana are pana la urma forma ei si felul ei de a se aseza dar in mare se merge pe acelasi principiu.Trebuie sa arate bine, sa ne incadreze bine fata si nu in ultimul rand sa se potrivesca cu personalitatea noastra.
Forma sprancenelor ideale –

Pentru foarma sprancenelor ideale ne trebuie in primul rand rabdare, trebuie sa le lasam sa creasca. Doar daca avem firele suficient de lungi si majoritatea crescute , atunci putem alege forma lor. Bineinteles ca avem nevoie si de indemanare doar in cazul asta putem spune ca este relativ usor.Nu  trebuie sa uitam nici de penseta, aceasta are un rol foarte important, in functie de calitatea si forma acesteia poate fi mai usor sau mai greu de realizat pensatul.Pe langa penseta , pentru firele lungi despre care ziceam , trebuie sa avem o foarfeca speciala si o periuta pentru a duce spre exterior firele.

Ustensile specialepenseta-90-mm-zwilling
Pentru a realiza o forma cat mai frumoasa spancenelor am folosit o imagine in care am desenat 3 linii, acestea sunt liniile formei perfecte.Pentru realizarea liniilor avem nevoie de un creion dermatograf alb si putem incepeSprancene
-Linia 1 baza sprancenei

Cu ajutorul unui creion care se pozitioneaza in baza sprancenei si nas in pozitie verticala putem afla cat de mult se poate intra in forma sprancenei.Se rodica o verticala de la nara la unghiul intern al ochiului .Partea dinspre nas este foarte importanta, aceasta ne poate ajuta foarte mult in realizarea unei baze foarte bune de pensat.
-Linia 2Punctul cel mai innal al sprancenei

Pe acesta il putem afla atat prin modul aratat in desen cat si privind in fata si trasand un tangent exterior la iris.
-Linia 3Limita exterioara a sprancenei

Aici depinde foarte mult de pilozitatea fiecarei persoane.Se traseaza o oblica de la nara pana la unghiul extern al ochiului.

Amy

Other posts by

Lasă un răspuns

Menu