http://static.amy4u.com/uploads/2015/12/lace1-e1450174689144-960x600_c.jpg

Pregatiri de Craciun


Pentru sarbatorile de iarna , Craciun si Revelion trebuie sa aratam superb. Daca ne-am hotarat ce sa le cumparam celor dragi , am ales si machiajul potrivit , ne-a mai ramas tinuta. Am gasit o colectie superba de rochii rosii potrivite parca pentru petrecerile destinate sezonului. Rochii de seara superbe , rochii elegante dar si ieftine. M-a atras cel mai mult pretul ,au reduceri de cel putin 50% . Ulterior am descoperit calitatea produsului dar si modul de livrare . O livrare promta care respecta intocmai descrierea produsului.

Am cautat ceva timp o rochie rosie , care sa fie bineinteles si ieftina dar si de calitate. Dupa cum am scris in articolul meu de machiaj pentru Craciun , imi place rosu si bineinteles la rujul rosu aveam nevoie de o rochie potrivita. De rochii elegante si rochii de seara avem nevie atunci cand vorbim de evenimente special in viata noastra , revelion petrecut la restaurant , nunti , botez , cununii , asadar trebuie sa aratam spectaculos nu doar prin machiaj ci si prin vestimentatie. Pana la urma haina chiar face pe om.

 

roche rosie roche rosie2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fie ca vrei sa fi senzuala sau poate cuminte in prima zi de Craciun cu familia, ai nevoie de o rochie eleganta de calitate. Trebuie sa ne punem in evident calitatile dar si sa ne ascundem defectele. Daca in schimb avem un eveniment de revelion in care se cer rochii de seara lungi putem gasi la Helen Boutique tot ce avem nevoie. Calitate la pret mic , rochii elegante de top cu o croiala bine gandita sa evidentieze calitatile personei care o poarta.
Rochii de seara lungi si ieftine care sa fie si de calitate in ziua de azi gasim mai greu.  Nu mai vorbim de faptul ca nu prea gasim marimea potrivita sau calitatea in colet nu este acceasi ca cea descrisa pe site, ei bine am gasit o gama variata de rochii de seara, rochii elegante care sa imbine toate gusturile. Aici am descoperit o rochie potrivita pentru un restaurant de revelion , o rochie de catifea neagra care este imbinata perfect cu dantela.  Ce poate fi mai elegant decat catifeaua.  Aceasta in combinatie cu dantela ii ofera o eleganta in plus si cu atitudinea potrivita vom avea un revelion de succes.  Avand un pret mic si le poate achizitiona oricine.  Putem arata superb pentru evenimentul dorit dar totusi sa nu dam o avere.

 

 

roche catifearoche catifea2

Amy

Other posts by

Lasă un răspuns

Menu