http://static.amy4u.com/uploads/2016/09/Shadow_13840-960x600_c.jpg

Trusa machiaj


Importanta pigmentilor intr-o trusa de machiaj este foarte importanta. Acestia trebuie sa aiba o textura fina , sa se aplice usor, sa reziste mult si nu in ultimul rand sa fie proaspati. Pigmentul de culorare are de cele mai multe ori inscris pe ambalaj o cifra , 6 sau 12 . Acesta inseamna termenul de valabilitate din momentul deschiderii. Trusa de machiaj nu vine neaparat cu un termen de valabilitate sau cu o eticheta obisnuita , asa ca tine de noi sa ne notam pe trusa machiaj cand am desfacut-o . Pentru a evita iritatiile si eventualele probleme ar fi important sa cunoastem si ingredientele din care sunt facuti acesti elementi.
Un avantaj major il consta afisarea ingrediaentilor folositi in trusa de machiaj. Aici am gasit truse de machiaj Amalia bune calitativ dar si cu informatii suplimentare despre ce contin.

 

makeup-trusa-farduri-96-culori-cu-oglinda

Ingrediente:
Talc, Mineral Oil, Kaolin, Titanium Dioxid, Magnesium Stearate, Isopropyl Palamitate, Lanolin, Methylaparaben, BHT. May contain: Mica and Titanium Dioxide, Iron Oxides, Magnesesc Violet, Ultramarine Blue, Oxide Greens, Hydrated Oxide Green, FD&C Yelloo no.5 Allake, FD&C Blue No.5 Allake.

 

Atunci cand dorim un machiaj professional , cu o trusa de machiaj in termen de valabilitate ar trebui sa intrebam cand a fost deschisa. Majoritatea au termenul de valabilitate de 6 luni. Chiar nu ar trebui sa avem retineri si sa intrebam make-up artistul ce truse foloseste sau de cat timp. Este foarte importanta atat calitatea cat si valabilitatea. Daca dorim noi sa ne procuram truse de machiaj si nu stim unde sa ne indreptam atentia pentru trusa de machiaj dorita putem opta pentru un search online dar care sa ne informeze in totaliate despre produsul dorit.
Trusa de machiaj ar trebui sa contina atat nuante sidefate cat si nuante mate. Pentru zonele unde dorim o mai mare luminozitate , folosim sideful deschis si pentru acentuarea culorii si a umbrelor culorile mate. Acum ca tot a venit toamna putem alege nuante de aramiu , portocaliu , maro dar si auriu cald sau nuantele de galben , verde. Daca aveti lipsa de inspiratie dar totusi doriti sa fiti in ton cu vremea de afara , puteti urmari coloritul frunzelor , natura pana la urma este cea mai frumoasa inspiratie.new-120-pro-full-colors-eye-shadow-eyeshadow-palette-font-b-makeup-b-font-font-b

Amy

Other posts by

Menu